Programma Congres Gezonde School

Vanaf 08.45 uur ben je welkom op Landgoed Zonheuvel in Doorn. Het Congres Gezonde School begint om 09.45 uur. Naast een inspirerend plenair programma, woon je drie workshops bij die je vooraf kiest. Het voorlopige programma ziet er als volgt uit:

Vanaf 08.45 uur - inschrijven en ontvangst

09.45 - 11.15 uur - plenair programma met onder meer Bart van den Belt en Mai Chin A Paw

Inspiratiesessie Bart van den Belt

Bart van den Belt geeft tijdens zijn inspiratiessessie concrete tools om op een andere manier met uitdagingen om te gaan en het beste uit jezelf te halen. De sessie belooft een mix te worden van persoonlijke verhalen, humor en interactie.

Keynote Mai Chin A Paw

Mai Chin A Paw geeft een inspirerende keynote waarin ze een overzicht geeft van de laatste wetenschappelijke inzichten met betrekking tot gezondheidsinterventies op school en vertelt hoe ze samen met de kinderen op zoek gaat naar innovatieve manieren om hun gezondheid te verbeteren.

Over de sprekers

• Bart van den Belt is auteur van de bestseller ‘Fluitend Veranderen’ en helpt mensen om anders te kijken, denken en doen. Bart is een mix van ondernemer, inspirator, filosoof, entertainer en visionair in één.
  • Mai Chin A Paw is hoogleraar Sociale Geneeskunde in het bijzonder de epidemiologie van jeugd en gezondheid bij Amsterdam UMC (locatie VUmc). Ze is betrokken bij een scala aan onderzoeksprojecten onder meer gericht op het stimuleren van een gezonde leefstijl en het ontrafelen van gezondheidseffecten van lichamelijke activiteit en zittend gedrag bij de schoolgaande jeugd. De schoolomgeving vormt een unieke kans om de leefstijl van veel kinderen te verbeteren.

Mai Chin A Paw    Bart van den Belt

11.15 - 12.15 uur - workshopronde A

12.30 - 13.15 uur - lunchbuffet en netwerkmoment

13.15 - 14.30 uur - workshopronde B

14.30 - 14.45 uur - pauze

14.45 - 16.00 uur - workshopronde C

16.00 - 16.30 uur - niet te missen ludieke afsluiting én de uitreiking van Gezonde School Inspiratieprijs 2018

16.30 - 17.30 uur - gezonde borrel en netwerkmoment

De informatie op deze pagina wordt regelmatig geactualiseerd.

Ook gevonden