Wil je jezelf verder ontwikkelen? Gezonde School biedt opleidingen, trainingen en e-learning. Bekijk het aanbod.

E-learning: Maak kennis met Gezonde School

In Maak kennis met Gezonde School krijg je antwoord op de vraag wat de Gezonde School-aanpak is. Dit gebeurt aan de hand van informatie, quizvragen en casussen. Ook vertellen Gezonde School-coördinatoren en Gezonde School-adviseurs over hun werk op school.

Voor wie    :  onderwijsprofessionals
Kosten    :  gratis
Tijdsduur    :  maximaal 45 minuten

Doe de e-learning

Opleiding Specialist Sportieve en Gezonde School

Wil je je meer verdiepen in (gedrags)verandering voor een gezonde leefstijl? De Specialist Sportieve en Gezonde School (SSGS) is een onderwijsprofessional die een sleutelrol vervult bij het werken aan gezondheid op school.

Wil jij SGSS worden? Je kunt deze specialisatie tijdens je lerarenopleiding volgen. Of je kiest voor de post-hbo-opleiding.

  • Voor wie:
    • iedereen die werkt in het onderwijs
  • Tip:

Naar de post-hbo-opleiding

Introductie voor Gezonde School-coördinatoren

Ga jij als kersverse Gezonde School-coördinator aan de slag met de Gezonde School-aanpak op jouw school(locatie)? Bekijk dan deze introductie-presentatie met links naar inspirerende video's en artikelen van collega's.

Download de presentatie

Basistraining Relaties en seksualiteit

Maak je gebruik van de Stimuleringsregeling Gezonde Relaties & Seksualiteit? Er is een speciale online basisscholing voor scholen die voor het eerst gebruik maken van de stimuleringsregeling. De scholing gaat in op het thema Relaties en seksualiteit en de Gezonde School-aanpak.

  • Voor wie:
    • Gezonde School-coördinatoren van scholen die voor het eerst gebruik maken van de Stimuleringsregeling Gezonde Relaties en Seksualiteit
  • Tip:

Naar de stimuleringsregeling

Andere aanbieders

E-learning 'Gezonde relaties & seksualiteit'

Leerlingen komen al vroeg van alles tegen dat te maken heeft met relaties en seksualiteit. Hoe ga je daar als leraar mee om? School & Veiligheid en Rutgers ontwikkelden een gratis e-learning om je hierbij te ondersteunen. In acht modules komen allerlei onderwerpen aan bod. Er zijn aparte e-learnings voor primair en voortgezet onderwijs.

Lees meer over deze e-learning

Contact

Heb je vragen, suggesties of opmerkingen? Wij horen het graag van je! Mail ons via info@gezondeschool.nl en vermeld daarbij de titel van de opleiding, training of e-learning.

Een seintje bij nieuwe scholing of training?

Meld je aan voor de nieuwsbrief