Via de nieuwsbrief Gezonde School blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen rond het programma Gezonde School. De nieuwsbrief is bedoeld voor iedereen die gezondheid op school belangrijk vindt en die werkzaam is binnen het po primair onderwijs , sospeciaal onderwijs, vo voortgezet onderwijs of mbomiddelbaar beroepsonderwijs.

Blijf op de hoogte, schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Door u aan te melden voor de nieuwsbrief, gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens voor de doeleinden zoals beschreven in de privacyverklaring van GGD GHOR. GGD GHOR beheert de nieuwsbrief. Het RIVM, de beheerder van Gezondeschool.nl, is niet betrokken bij de afhandeling van de nieuwsbrief. Daarom wordt er voor deze nieuwsbrief verwezen naar de privacyverklaring van GGD GHOR.

Nieuws aanleveren?

Partnerorganisaties, maar ook andere organisaties die relevant nieuws hebben over gezondheidsbevordering in het onderwijs en Gezonde School, worden van harte uitgenodigd om berichten aan te leveren voor de website gezondeschool.nl. Een selectie van nieuwsberichten van de website zal vervolgens in de nieuwsbrief worden geplaatst. U kunt berichten aanleveren die voldoen aan het format aanleveren nieuwsberichten website Gezonde School. Mail uw berichten naar redactie@gezondeschool.nl.

Overzicht nieuwsbrieven

Hieronder vindt u een overzicht van eerder verschenen edities van de nieuwsbrief Gezonde School.

2021

2020

2019

2018

2017