Maakt uw school op dit moment gebruik van de onderstaande regelingen?

Dan is het vanwege de coronacrisis (en scholensluiting) wellicht lastig om aan de voorwaarden van de regeling te voldoen. Daar hebben we uiteraard alle begrip voor.

We hebben goed nieuws: u krijgt meer tijd voor het uitvoeren van de activiteiten en het verantwoorden van de gemaakte kosten. De looptijd van deze regelingen wordt verlengd tot 1 december 2021. Dit geeft uw school dus extra tijd om met een gezonde leefstijl aan de slag te gaan en de activiteiten te verantwoorden. De contactpersoon van uw school heeft inmiddels een bericht per e-mail ontvangen over de verlenging van de deadlines van de regelingen. Voor advies en ondersteuning bij het uitvoeren van activiteiten kunt u terecht bij de Gezonde School-adviseur in uw regioHeeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op via
info@gezondeschool.nl. We helpen u graag!

8 maart: start belangstellingsregistratie ondersteunende regelingen
Uiteraard heeft u ook dit jaar de mogelijkheid om belangstelling voor een ondersteunende regeling kenbaar te maken. Op 8 maart verschijnt een extra nieuwsbrief met meer informatie over de regelingen, de spelregels en de voorwaarden. 

En op 31 maart zien we u hopelijk tijdens het online congres Gezonde School NEXT,  met interessante sprekers,  workshops én een online informatiemarkt.