Decoratieve foto van leerlingen die op een grasveld aan het touwtrekken zijn

Op dinsdag 9 april kun je het kennisevent Meer bewegen gedurende de schooldag in het PO bijwonen. Dit event wordt georganiseerd door Kenniscentrum Sport & Bewegen, in samenwerking met de KVLO Koninklijke Vereniging van Leraren Lichamelijke Opvoeding (KVLO) URL: https://www.kvlo.nl/ (Koninklijke Vereniging van Leraren Lichamelijke Opvoeding (KVLO) URL: https://www.kvlo.nl/). Dit jaar vindt het plaats bij de Calo (Windesheim) in Zwolle.

Wat staat er op het programma?

Tijdens het event presenteren de genomineerde scholen van de verkiezing Sportiefste School van Nederland zich. Ook wordt de winnaar bekendgemaakt. Daarnaast kun je als bezoeker deelnemen aan workshops. De workshops richten zich op het stimuleren van bewegen gedurende de schooldag en het thema vakleerkracht 2.0. Wat komt er aan bod? Denk aan goede voorbeelden uit de praktijk, de samenwerking tussen gemeente en onderwijs en het organiseren van een kwalitatief goede les bewegingsonderwijs.

Aanmelden voor Meer bewegen gedurende de schooldag in het PO

Praktische informatie

Het kennisevent is voornamelijk bedoeld voor vakleerkrachten en leerkrachten in het primair onderwijs buurtsportcoaches, beleidsmedewerkers, onderzoekers en partners beweegstimulering. Het vindt 9 april plaats van ongeveer 09.30 to 16.30 uur bij de Calo (Windesheim) in Zwolle. Meer informatie en aanmelden? Ga naar Kenniscentrumsportenbewegen.nl.