Decoratieve foto van een jongen en meisje die naast elkaar zitten en lachen

Op maandag 4 oktober opent de belangstellingsregistratie voor de stimuleringsregeling Gezonde Relaties & Seksualiteit ronde 5. Scholen uit het po primair onderwijs (primair onderwijs), so, vo voortgezet onderwijs (voortgezet onderwijs) en mbo middelbaar beroepsonderwijs (middelbaar beroepsonderwijs) hebben dan tot en met 15 november 2021 de tijd om hun belangstelling kenbaar te maken via Mijngezondeschool.nl. Scholen die hebben deelgenomen aan ronde 1, 2 of 3 en al zijn gestart met hun verantwoording mogen ook voor ronde 5 hun belangstelling kenbaar maken. Begin december informeren wij scholen over de toekenningen. Lees voor registratie altijd eerst goed de voorwaarden.

Voorlichtingsbijeenkomst

Om nieuwe scholen beter wegwijs te maken in de stimuleringsregeling Gezonde Relaties & Seksualiteit, organiseren we op woensdag 6 oktober om 15.30 uur een online voorlichtingsbijeenkomst.

Webinar Mag ik je aandacht voor Relaties en seksualiteit?

Op 3 november organiseren we vanuit de stimuleringsregeling een webinar voor alle onderwijsniveaus. In de webinar Mag ik je aandacht voor Relaties en seksualiteit? gaat Lisette Bastiaansen, expert op het gebied van aandachtige betrokkenheid in het onderwijs, in op hoe met aandacht de betrokkenheid op scholen op dit thema wordt vergroot.

Meld u aan voor de webinar.