Webinars

De eerste webinarreeks van 2021 vanuit de stimuleringsregeling Gezonde Relaties & Seksualiteit was weer een groot succes. Per onderwijsniveau organiseerden we een webinar waarin scholen en Gezonde School-adviseurs hun verhaal deden. Kon u het webinar helaas niet bijwonen, maar bent u benieuwd hoe andere scholen zich met het thema Relaties en seksualiteit bezighouden? En wilt u weten welke nuttige tips Gezonde School-adviseurs voor u hebben? Vraag een terugkijklink op voor het poprimair onderwijs , sospeciaal onderwijs, vovoortgezet onderwijs of mbomiddelbaar beroepsonderwijs  via info@gezondeschool.nl o.v.v. webinar R&S.

Digitale interventiemarkt

In de onlangs gehouden digitale interventiemarkt rondom het thema Relaties en seksualiteit lieten we in ongeveer anderhalf uur het uitgebreide palet aan erkende Gezonde School-activiteiten zien. Benieuwd welke themagerelateerde activiteiten goed aansluiten bij de wensen en behoeften van leerlingen, studenten en collega’s op uw school? Kijk de interventiemarkt dan terug! Stuur ons hiervoor een mail.