Webinars

Na het succes van de afgelopen webinarreeks over de stimuleringsregeling Gezonde Relaties & Seksualiteit, organiseerden we dit najaar weer een webinar: Mag ik je aandacht voor Relaties en seksualiteit? Want aandacht is belangrijk, ook voor het thema Relaties en seksualiteit. Vindt u dit thema ook zo belangrijk, maar lastig om onder de aandacht te brengen van uw collega’s of leidinggevenden? Of vindt u het moeilijk om relaties en seksualiteit te behandelen met uw leerlingen of studenten? Lisette Bastiaansen, expert op het gebied van aandachtige betrokkenheid in het onderwijs, ging tijdens dit webinar in op hoe u met aandacht de betrokkenheid van leerkrachten, docenten, leerlingen en studenten bij het thema vergroot. Wilt u het webinar van 3 november 2021 terugkijken, stuur een e-mail naar info@gezondeschool.nl o.v.v. ‘webinar najaar 2021 R&S’.

Voorlichtingsbijeenkomst

Heeft uw school de stimuleringsregeling Gezonde Relaties & Seksualiteit toegekend gekregen en is dit voor u de eerste keer dat u van de regeling gebruikmaakt of heeft u interesse in een volgende ronde? Hiervoor organiseerden we in het najaar van 2021 een voorlichtingsbijeenkomst. In een half uur tijd komt de werkwijze en voorwaarden van de regeling aan bod. Vanwege het succes van de voorgaande voorlichtingsbijeenkomsten, vond midden januari 2022 een extra online bijeenkomst plaats. Wilt u een van de bijeenkomsten terugkijken, stuur een e-mail naar info@gezondeschool.nl o.v.v. ‘voorlichtingsbijeenkomst R&S’.

Digitale interventiemarkt

In de onlangs gehouden digitale interventiemarkt rondom het thema Relaties en seksualiteit lieten we in ongeveer anderhalf uur het uitgebreide palet aan erkende Gezonde School-activiteiten zien. Benieuwd welke themagerelateerde activiteiten goed aansluiten bij de wensen en behoeften van leerlingen, studenten en collega’s op uw school? Kijk de interventiemarkt dan terug! Stuur ons hiervoor een mail.