Decoratieve foto van een groepje studenten - twee jongens en twee meisjes - die met elkaar praten op het schoolplein

Er worden verschillende bijeenkomsten georganiseerd om je verder te helpen met het thema Relaties en seksualiteit op jouw school.

Conferentie

Woensdag 29 maart 2023 staat in het teken van de conferentie Relaties en seksualiteit, de gewoonste zaak op school.

Registreer je voor de conferentie Relaties en seksualiteit

Wat kun je verwachten?

  • Leer van successen die zijn geboekt met behulp van de stimuleringsregeling Gezonde Relaties & Seksualiteit.
  • Krijg nog meer handvatten en inspiratie om te starten of om door te pakken en het thema Relaties en seksualiteit goed te borgen.
  • Volg workshops, luister naar interessante gastsprekers en bezoek de live activiteitenmarkt.

Bekijk het volledige programma van de conferentie Relaties en seksualiteit, de gewoonste zaak op school.

Ben je Gezonde School-coördinator? Dan kun je je registreren voor de conferentie. Daarbij kun je aangeven welke workshops over relaties en seksualiteit je wilt volgen.

Webinar

Er zijn op dit moment nog geen webinars gepland voor 2023. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Gezonde School om op de hoogte te blijven van nieuwe webinars.

Voorlichtingsbijeenkomst

Heeft jouw school een bedrag voor de stimuleringsregeling Gezonde Relaties & Seksualiteit toegekend gekregen? Bekijk dan de opname van de voorlichtingsbijeenkomst van het voorjaar van 2022. In een halfuur tijd komen de werkwijze en voorwaarden van de regeling aan bod. Stuur een e-mail naar info@gezondeschool.nl onder vermelding van ‘voorlichtingsbijeenkomst R&S’ om de opname te bekijken. Eind van het voorjaar 2023 zullen we naar verwachting een nieuwe online voorlichtingsbijeenkomst inplannen.