Decoratieve foto van een groepje studenten - twee jongens en twee meisjes - die met elkaar praten op het schoolplein

Er worden verschillende bijeenkomsten georganiseerd om je verder te helpen met het thema Relaties en seksualiteit op jouw school.

Webinars

Werk je in het primair of gespecialiseerd onderwijs? Op 5 en 6 februari 2024 kun je een webinar volgen om je voor te bereiden op de Week van de Lentekriebels.

Meer informatie en aanmelden webinars relaties en seksualiteit

Op 14 juni organiseerde Gezonde School in samenwerking met Anna Marah Jansen de online webinar Aandacht voor relaties en seksualiteit: waar te beginnen? De webinar is gericht op onderwijsprofessionals in het primair onderwijs, gespecialiseerd onderwijs, voortgezet onderwijs en mbo middelbaar beroepsonderwijs (middelbaar beroepsonderwijs) die met de Gezonde School-aanpak aan de slag willen met het thema Relaties en seksualiteit. Jansen, specialist seksuele ontwikkeling, vertelde over de basis van seksuele en relationele ontwikkeling, deelde praktijkvoorbeelden en verwijstips en meer. Wil je de opname graag terugkijken? Mail naar info@gezondeschool.nl.

Scholingen

In maart 2024 je online een interactieve bijeenkomst bijwonen. Je leert van andere onderwijsprofessionals, wisselt ideeën uit en gaat onder begeleiding van een expert in op je eigen casussen.

Meer informatie en aanmelden scholingen relaties en seksualiteit

Conferentie

Woensdag 29 maart 2023 stond in het teken van de conferentie Relaties en seksualiteit, de gewoonste zaak op school. We blikken terug op een succesvolle en inspirerende middag. Benieuwd naar het verslag? Lees het nieuwsbericht.

Voorlichtingsbijeenkomst

Heeft jouw school een bedrag voor de stimuleringsregeling Gezonde Relaties & Seksualiteit toegekend gekregen? Bekijk dan de opname van de voorlichtingsbijeenkomst van het voorjaar van 2023. In een halfuur tijd komen de werkwijze en voorwaarden van de regeling aan bod. Stuur een e-mail naar info@gezondeschool.nl onder vermelding van ‘voorlichtingsbijeenkomst R&S’ om de opname te bekijken. 

Begin februari 2024 organiseren we weer een nieuwe voorlichtingsbijeenkomst. Meer informatie volgt.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de nieuwsbrief