Decoratieve foto van een groepje studenten - twee jongens en twee meisjes - die met elkaar praten op het schoolplein

Er worden verschillende bijeenkomsten georganiseerd om je verder te helpen met het thema Relaties en seksualiteit op jouw school.

Conferentie

Woensdag 29 maart 2023 stond in het teken van de conferentie Relaties en seksualiteit, de gewoonste zaak op school. We blikken terug op een succesvolle en inspirerende middag. Benieuwd naar het verslag? Lees het nieuwsbericht.

Webinar

Op 14 juni organiseert Gezonde School in samenwerking met Anna Marah Jansen de online webinar Aandacht voor relaties en seksualiteit: waar te beginnen? De webinar is gericht op onderwijsprofessionals in het primair onderwijs, speciaal onderwijs, voortgezet onderwijs en mbo middelbaar beroepsonderwijs (middelbaar beroepsonderwijs ) die met de Gezonde School-aanpak aan de slag willen met het thema Relaties en seksualiteit. Jansen, specialist seksuele ontwikkeling, vertelt deelnemers over de basis van seksuele en relationele ontwikkeling, deelt praktijkvoorbeelden en verwijstips en meer. De webinar duurt van 15:30 tot 17:00 uur. Neem bij vragen contact op met info@gezondeschool.nl.

Meld je aan voor de webinar Aandacht voor relaties en seksualiteit: waar te beginnen?

Voorlichtingsbijeenkomst

Heeft jouw school een bedrag voor de stimuleringsregeling Gezonde Relaties & Seksualiteit toegekend gekregen? Bekijk dan de opname van de voorlichtingsbijeenkomst van het voorjaar van 2023. In een halfuur tijd komen de werkwijze en voorwaarden van de regeling aan bod. Stuur een e-mail naar info@gezondeschool.nl onder vermelding van ‘voorlichtingsbijeenkomst R&S’ om de opname te bekijken. 

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de nieuwsbrief