Vignet Gezonde School po

Wat is vignet Gezonde School?

Het vignet is een erkenning voor scholen die de gezondheid van hun leerlingen hoog in het vaandel hebben staan. Uw school richt zich hierbij op een of meer thema's.

Basisscholen die structureel aan gezondheid werken, kunnen het vignet Gezonde School aanvragen en zich profileren als Gezonde School. Daarmee laat u aan leerlingen, leerkrachten, ouders en anderen zien dat u gezondheid op uw school belangrijk vindt. Bovendien verbindt u met het vignet losse activiteiten in een planmatige en structurele aanpak.

Na het behalen van minimaal één themacertificaat mag uw school zich gedurende drie jaar Gezonde School noemen en het logo voeren. Bekijk hieronder het filmpje over Gezonde School en vignet Gezonde School. Download de folder vignet Gezonde School voor het primair onderwijs.

Aanvragen vignet Gezonde School

Vraag direct het vignet Gezonde School aan.

Contact

Neem voor vragen over het vignet Gezonde School contact met ons op via 030 - 252 30 04 of vignetgezondeschool@ggdghor.nl. Volg ons ook via Social Media:  &

Ook gevonden