Op dinsdag 30 oktober gaat het gebeuren: het eerste Congres Gezonde School! Op landgoed Zonheuvel in Doorn verwelkomen we iedereen die in, op of rond de school werkt aan een gezonde leefstijl voor leerlingen en studenten (poprimair onderwijs , vovoortgezet onderwijs en mbomiddelbaar beroepsonderwijs).

Zowel Gezonde Scholen als scholen die (nog) geen Gezonde School zijn, kunnen zich laten inspireren. Uniek is dat onderwijs en gezondheidsbevordering letterlijk samenkomen. Het maximaal aantal aanmeldingen is helaas bereikt. De inschrijving is daarmee gesloten. Wel kun je je inschrijven voor de wachtlijst. Stuur een e-mail naar Jordy Lugtenberg, jordylugtenberg@vo-raad.nl en vermeld je naam, e-mailadres, functie en organisatie.

(Foto: Tamara Reijers)

Bekijk het volledige programma

Welke workshop spreekt jou aan?

Schrijf je in!

Locatie/route