Decoratieve foto van een meisje en een jongen die op het hek van een schoolplein zitten. De jongen heeft zijn arm om het meisje heen geslagen

14 juni kunnen onderwijsprofessionals de webinar Aandacht voor relaties en seksualiteit: waar te beginnen? volgen. De webinar is gericht op professionals in het primair onderwijs, speciaal onderwijs, voortgezet onderwijs en mbo middelbaar beroepsonderwijs (middelbaar beroepsonderwijs). Deelnemers krijgen tips over het vormgeven van het thema Relaties en seksualiteit met de Gezonde School-aanpak.

Volg de webinar over relaties en seksualiteit

Wil je ook starten met relationele en seksuele vorming op jouw school? Volg dan de webinar Aandacht voor relaties en seksualiteit: waar te beginnen?

Meld je aan voor de webinar over relaties en seksualiteit

Beginnen met Relaties en seksualiteit

Met de webinar wil Gezonde School onderwijsprofessionals op weg helpen en inspireren, zodat ze goed kunnen starten met het thema Relaties en seksualiteit. Relaties en seksualiteit is een van de gezondheidsthema's bij Gezonde School. Scholen die aan het thema werken met de Gezonde School-aanpak doen dat op basis van kennis uit wetenschap en praktijk. Gezonde School biedt daar praktische handvatten voor.

Webinar

Deelnemers krijgen tijdens de webinar inzicht in het thema Relaties en seksualiteit en komen te weten hoe ze de informatie en materialen vinden die het beste aansluiten bij hun school en hun leerlingen of studenten. Anna Marah Jansen, specialist seksuele ontwikkeling, vertelt wat onderwijsprofessionals moeten weten over seksuele en relationele ontwikkeling. Ook deelt ze praktijkvoorbeelden en tips aan bod en gaat ze in op het gebruiken van de Gezonde School-aanpak om te werken aan relaties en seksualiteit.

De webinar vindt op 14 juni plaats van 15:30 tot 17:00 uur. Meedoen? Ga naar het inschrijfformulier voor de webinar Aandacht voor relaties en seksualtiteit: waar te beginnen? Neem bij vragen contact op met info@gezondeschool.nl.