Logo van het congres Gezonde School op 31 maart 2021 met het thema Next.

Werken aan een gezonde leefstijl op school. Hoe doet u dat, ook in deze tijd? De uitdaging is om mee te bewegen met veranderende omstandigheden. Laat u inspireren tijdens ons online congres Gezonde School NEXT. Met elkaar zetten we een volgende stap! Reserveer woensdagmiddag 31 maart 2021 (12.30-17.00 uur) alvast in de agenda voor het Online Congres Gezonde School 2021!

Programma

We zijn bezig met de voorbereidingen voor het congres, meer informatie over het programma volgt nog. Meld u nu alvast aan. Zodra het programma bekend is, informeren we u en kunt u uw workshopkeuzes doorgeven.

Voor wie?

Het congres is voor iedereen die in, op of rond school werkt aan een gezonde leefstijl voor leerlingen, studenten en medewerkers.

Meer informatie: info@gezondeschool.nl