Wil jij komend schooljaar werken aan welbevinden, voeding, bewegen & sport en/of  relaties & seksualiteit en zo de gezonde leefstijl van jouw leerlingen of studenten te bevorderen? Meld je dan aan voor de Online Activiteitenmarkt op 17 of 18 september. Je maakt dan kennis met verschillende Gezonde School-activiteiten voor deze thema's in het primair, gespecialiseerd en voortgezet onderwijs, en  mbo middelbaar beroepsonderwijs (middelbaar beroepsonderwijs)

Tijdens de online activiteitenmarkt kom je meer te weten over de werkwijze en meerwaarde van interventies. Interventie-eigenaren presenteren diverse activiteiten en geven je meer inzicht in welke past bij jouw school. Daarnaast krijg je advies van een ervaren Gezonde School adviseur. En uiteraard is er ruimte om vragen te stellen. 

Komend schooljaar aan de slag

De online activiteitenmarkt is voor alle po primair onderwijs (primair onderwijs)-,  go gespecialiseerd onderwijs (gespecialiseerd onderwijs)-,  vo voortgezet onderwijs (voortgezet onderwijs)- en  mbo middelbaar beroepsonderwijs (middelbaar beroepsonderwijs)-scholen en Gezonde School-adviseurs (GSA’s) die werken aan de thema's Welbevinden, Relaties en seksualiteit, Voeding en Bewegen en Sport en/of hier komend schooljaar aan gaan werken met de Gezonde School-aanpak.  Je kan je opgeven voor de volgende sessies:

Bewegen & Sport: 17 september van 13:30 - 15:00 uur
Voeding: 17 september van 15:30 - 17:00 uur 
Welbevinden: 18 september van 13:30 - 15:00 uur 
Relaties & Seksualiteit: 18 september van 15:30 - 17:00 uur

Meld je aan voor de online activiteitenmarkt

Twee sessies op maat

Omdat we graag scholen op maat informeren splitsen we de deelnemers en interventie-eigenaren op in twee groepen. Namelijk een groep voor primair onderwijs en een groep voor voortgezet onderwijs en mbo. Onderwijsprofessionals uit het gespecialiseerd onderwijs mogen kiezen welke groep het beste aansluit bij hun school.

Ben jij Gezonde School-adviseur?

Dan ben je ook van harte welkom bij de activiteitenmarkt, je kiest zelf het thema en het onderwijstype waarbij je wilt aansluiten. Deelnemen aan meerdere bijeenkomsten mag ook.

Aanmeldformulier voor GSA’s