Scholen kunnen zich niet meer inschrijven voor het ondersteuningsaanbod ronde 2018, schooljaar 2018-2019. De inschrijving is gesloten. De belangstelling voor het ondersteuningsaanbod was ook dit jaar weer groot. Meer dan 900 scholen hebben zich aangemeld! Een heel mooi aantal. Alle scholen die zich hebben ingeschreven: bedankt voor jullie aanmelding. Het is mooi om te zien dat er zoveel scholen zijn die werken of willen gaan werken aan een gezonde leefstijl op school. Het budget voor ondersteuning is echter beperkt. Daarom vindt er in mei een toekenning plaats aan de hand van een aantal toekenningscriteria. Via de contactpersoon van de school hoort de school (ook in mei) of hun aanvraag wel of niet is gehonoreerd. 

Doordat de toekenning al op korte termijn bekend is, kan de school tijdig een Gezonde School-coördinator aanwijzen en één of meer Gezonde School-thema’s opnemen in het schoolwerkplan en jaarplan voor het komend schooljaar. 

Nieuwe ronde nieuwe kansen

Heeft uw school zich dit jaar niet aangemeld voor het ondersteuningsaanbod of krijgt uw school dit jaar het aanbod niet toegekend? Voor het schooljaar 2019-2020 komt er nog een nieuwe ronde van het ondersteuningsaanbod. Scholen kunnen zich hiervoor in het voorjaar van 2019 weer aanmelden. Informatie hierover vindt u tegen die tijd op de pagina's van het ondersteuningsaanbod en via onze nieuwsberichten, nieuwsbrief en social media (@GezondschoolNL of Facebook/Gezondeschool.nl).