Kom in beweging met de klas tijdens de Nationale Sportweek

Nationale Sportweek kinderen sporten

13 september 2018- Aanstaande maandag is het zover: 15 tot en met 29 september staat in het teken van de Nationale Sportweek. Dit initiatief van NOC*NSF heeft als doel heel Nederland te laten genieten van sport en bewegen. Ook in de klas. Scholen kunnen namelijk meedoen door zich op te geven voor de Sportieve Opening van het Schooljaar.

Waarom een ‘Sportieve Opening van het Schooljaar’? Nederlandse kinderen zijn wereldkampioen stilzitten. Bovendien slagen de meeste scholen er niet in de norm van twee keer gymles per week te halen. Wil jouw school daar verandering in brengen? Doe dan mee met de Sportieve Opening van het Schooljaar op 28 september. Deze dag staat in de Nationale Sportweek namelijk in het teken van sporten en bewegen op school.

Meedoen?

Wil jouw school kinderen meer laten bewegen en kans maken op een sportles van een echte TeamNL-topsporter? Geef je dan op en organiseer een sportieve activiteit op vrijdag 28 september tijdens de Nationale Sportweek. Meer informatie en een aanmeldformulier vind je op de website van de Nationale Sportweek.