Voor de Week Tegen Pesten (21 t/m 25 september 2021) is dit schooljaar weer een gratis spel beschikbaar van 'Meidenvenijn is niet fijn!'. Met het kwaliteiten-stickerspel kunnen leerlingen stickers aan elkaar uitdelen met daarop een kwaliteit. Op die manier is aandacht ze aan elkaars kwaliteiten, wat bijdraagt aan een positieve groepsdynamiek.

Het kwaliteiten-stickerspel is een onderdeel uit de lessenreeks van Meidenvenijn is niet fijn! Deze Gezonde School-activiteit voor het thema Welbevinden is gericht op het aanpakken en verminderen van pestgedrag in het primair onderwijs en voortgezet onderwijs. Het kwaliteiten-stickerspel (inclusief instructie) is speciaal voor de Week Tegen Pesten 2021 vanaf 31 augustus tot eind september 2021 gratis te bestellen (onder voorbehoud van wijziging). Dit initiatief komt voort uit samenwerking met Stichting School&Veiligheid.  Bestel gratis het kwaliteiten-stickerspel.    

Wilt u weten wat u nog meer kunt doen aan de sociaal-emotionele ontwikkeling van leerlingen? Bekijk het thema Welbevinden voor het primair onderwijs of het voortgezet onderwijs.