GGD organiseert webinar ‘Een pestvrije school’

Prima-lessenserie

24 augustus 2018 – Elke school wil haar leerlingen een veilige leeromgeving bieden met een pro-sociale en positieve sfeer. Dat lukt niet altijd, 1 op de 10 kinderen wordt gepest. In de Week Tegen Pesten organiseert de GGD op 19 september een gratis webinar over de Prima-aanpak. Dit is een effectieve manier om pesten op school aan te pakken.

Met de PRIMA-aanpak achterhaal je de oorzaken van pesten en ga je de bestaande schoolomgeving zo herstructureren dat de mogelijkheden en beloningen voor pesten worden verkleind. In de webinar wordt ingezoomd op de effectieve elementen van de PRIMA-aanpak. Ook wordt onder andere de pestmeter, het lesmateriaal en de e-learning toegelicht.

Ook deelnemen aan webinar?

Meld je aan op de website van GGD West-Brabant. Kijk voor meer informatie over de erkende Gezonde School-activiteit Prima in het activiteitenoverzicht op deze website.