Gezond Schoolplein BS De Piramide in Utrecht wint ZoisZuilen Award

19 januari 2016 - De ZoisZuilen Award is een erkenning voor mooie initiatieven in de Utrechtse wijk Zuilen. Basisschool De Piramide was met haar Gezonde Schoolplein één van de tien genomineerden en…won de award! Wijkbewoners stemden online op dit mooie project, waarbij de stenen buitenomgeving veranderd is in het leukste, gezondste, gezelligste, groenste en trotste speelplein van Zuilen. En het mooiste is dat iedereen er gebruik van kan maken; na schooltijd en in de weekenden is het speelplein gewoon open!

De award werd door directeur John van Batenburg overhandigd aan leerlingen Amina en Robin, die lid zijn van de kinderraad. Zij zijn nauw betrokken geweest bij het ontwerp van het speelplein.