Decoratieve foto van een tekstballon

Werk jij als docent in het voortgezet (speciaal) onderwijs? En maakt jouw school gebruik van de stimuleringsregeling Gezonde Relaties & Seksualiteit? Geef je dan op om jouw kennis en ervaringen te delen in een interview. Het interview duurt niet langer dan een uur en wie meedoet krijgt een cadeaubon.

Schrijf je in

Evaluatie

De interviews worden gehouden om het thema Relaties en seksualiteit te evalueren bij scholen die gebruikmaken van de stimuleringsregeling Gezonde Relaties & Seksualiteit. Dit doet het RIVM Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) op verzoek van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Daarom is het RIVM op zoek naar ervaringen van docenten die onderwijs verzorgen rondom dit thema.

Meedoen

De online interviews zullen plaatsvinden in mei en juni en zullen niet meer dan een uur in beslag nemen. De uitkomsten van het onderzoek worden anoniem verwerkt en voor deelname ligt een cadeaubon klaar.

Wil je meedoen? Dat kan door je in te schrijven. Er wordt vervolgens contact met je opgenomen om een interview in te plannen. Inschrijven kan via het inschrijfformulier.

Voor vragen over dit onderzoek kun je mailen naar: collectievepreventie@rivm.nl.