De eerste Gouden Tips voor de Inspiratieprijs 2018 zijn binnen. Heb jij ook een Gouden Tip voor het werken aan een gezonde(re) leefstijl op school? Stuur deze in en maak kans op een mooie prijs!  

Op zoek naar dé Gouden Tip

De inzendingen voor de Gezonde School Inspiratieprijs zijn heel divers. Zo doet basisschool de Windroos uit Deventer mee met 'To-maatje', een applicatie om kinderen spelenderwijs te leren over voeding en het Groen van Prinstererlyceum uit Vlaardingen heeft de tip om een flexrooster met ruimte voor 'talentklassen' in te zetten. Zie jij dé Gouden Tip nog niet tussen de inzendingen staan? Doe dan namens jouw school mee met de wedstrijd. Elke  po primair onderwijs (primair onderwijs)-,  vo voortgezet onderwijs (voortgezet onderwijs)- en  mbo middelbaar beroepsonderwijs (middelbaar beroepsonderwijs)-school mag meedoen. Bekijk de website van Gezonde School voor meer informatie en het inschrijfformulier

Wat kun je winnen?

De school die de Inspiratieprijs Gezonde School wint, kan rekenen op flink wat positieve aandacht voor de school en voor de Gouden Tip. Daarnaast wint de school een bedrag van €1000,- dat bedoeld is om de tip (verder) te verankeren binnen de school. De scholen die de tweede of derde prijs winnen, staan zeker niet met lege handen. Zij verdienen een podiumplek en winnen € 500,- en €250,-.