U bent hier

Winnaar Inspiratieprijs Gezonde School 2018

Tijdens de eerste editie van het landelijke congres Gezonde School werd de Inspiratieprijs Gezonde School uitgereikt. Maar liefst 22 scholen deden mee aan de verkiezing van de beste Gouden Tip op het gebied van een gezonde leefstijl op school.

Het Zone.college uit Almelo heeft de Inspiratieprijs Gezonde School gewonnen met de Gouden Tip: ‘Een rookvrije generatie is het werk van allen’! Tijdens de eerste editie van het landelijke congres Gezonde School is de Inspiratieprijs Gezonde School uitgereikt. Iedereen kon van te voren stemmen op alle inzendingen en dat is ook massaal gedaan.

Arianne Westhuis, programmaleider Gezonde School en juryvoorzitter, maakte de winnaar van de Inspiratieprijs Gezonde School bekend. Het Zone.college uit Almelo ging naar huis met de cheque van € 1000,- om de tip verder te ontwikkelen binnen de school. Ook de tweede en derde plaatsen gingen niet met lege handen naar huis. Het Blariacumcollege uit Venlo met de Gouden Tip: Dynamisch Schoolplein kreeg een cheque overhandigd van € 500,- en Obs jongLeren uit Drunen met de Gouden Tip: ‘JongLeren in de tuin, het hele jaar rond’, ging naar huis met € 250,-. 

De drie prijswinnaars zijn voorafgaand aan het congres genomineerd door het aantal publieksstemmen. Iedereen kon van te voren stemmen en dat is ook massaal gedaan. In totaal zijn ruim 3.000 stemmen via Gezondeschool.nl uitgebracht. De drie scholen met de meeste stemmen toonden tijdens het congres een filmpje over hun Gouden Tip.

Ook gevonden

Afdrukken:

Via printer