Gezonde leerlingen en studenten presteren beter! Gezonde School draagt bij aan de gezondheid, het welbevinden en de schoolprestaties van leerlingen en studenten. Het biedt ze een betere basis voor hun verdere ontwikkeling. Scholen doen al veel aan gezondheid, maar wat nu precies? De test ‘Hoe gezond is jouw school?’ geeft u inzicht in hoe ver uw school is met gezondheidsbevordering. En wat u nog meer kunt doen.

Hoe kunt u de test gebruiken?

De test geeft een eerste beeld van hoe uw school ervoor staat. U kunt de test zelf invullen voor uw school. Is uw school een school voor speciaal of voortgezet speciaal onderwijs? Doe dan de po primair onderwijs of vo voortgezet onderwijs test.

U kunt de test ook door anderen laten invullen, bijvoorbeeld door teamleden of samenwerkingspartners. Of u legt hem voor aan ouders, leerlingen of studenten. Leg de uitslagen van de test vervolgens bij elkaar en bespreek samen wat u zou kunnen doen om de school (nog) gezonder te maken.

Let op: De 'Hoe gezond is jouw school-test' bevindt zich op een subpagina van Gezondeschool.nl. Wilt u vanuit de test terug naar Gezondeschool.nl? Klik dan op de link bovenaan de test: terug naar Gezondeschool.nl. U navigeert dan terug naar deze pagina. 

Primair onderwijs

> Doe de test

Mbo

> Doe de test