Vragen over de stimuleringsregeling

Tip! Abonneer je op de Nieuwsbrief Gezonde School en volg Gezonde School op Facebook en Twitter @GezondeSchool. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws! 

Ja, dit is mogelijk. Let op: voor beide regelingen gelden andere toekenningscriteria en andere data voor het uitvoeren en verantwoorden van activiteiten.

Erkende Gezonde School-activiteiten zijn activiteiten waarvan professionals uit de praktijk hebben vastgesteld dat ze voldoen aan een aantal kwaliteitscriteria. Van sommige erkende Gezonde School-activiteiten is de werkzaamheid als 'goed' beoordeeld door een onafhankelijke erkenningscommissie. Ook zijn er activiteiten met de status ‘goed beschreven’. Op de website staat precies per welke erkende Gezonde School-activiteiten voor het primair onderwijs, voortgezet onderwijs en mbo onder de regeling vallen.

Nee dat hoeft niet. Als je een Verdiepende thematraining Relaties & Seksualiteit hebt gevolgd in 2019 of 2020, kun je een vrijstelling krijgen voor scholing in het kader van de Stimuleringsregeling. 

Vragen over Mijngezondeschool.nl

Werk je op een Gezonde School? Dan heeft jouw school een account voor Mijngezondeschool.nl. Weet je niet of jouw school een Gezonde School is? Zoek het op in het overzicht.

Je kunt ook een nieuw account aanmaken en het BRIN-nummer van de school invoeren. Als de school al een account heeft worden de schoolgegevens in een oranje kader getoond met daarbij de opmerking dat de school een account heeft.

Informeer bij de contactpersoon van de school, dit is meestal de Gezonde School-coördinator.

Klik op ‘wachtwoord vergeten’ rechtsboven op de pagina en we sturen een nieuwe wachtwoord naar het mailadres waarmee destijds het account is aangemaakt. Geen mail ontvangen? Check dan ook de map ‘spam’ of ‘ongewenste mail’.

Als de contactpersoon niet langer werkzaam is op de school, geef dan via info@gezondeschool.nl een nieuw contactpersoon door. We hebben dan de naam van de vorige contactpersoon nodig, de naam en het mailadres van de nieuwe contactpersoon.

Voor de registratie zijn schoolgegevens nodig zoals naam school, adres, contactpersoon school en BRIN-nummer. Na registratie heb je toegang tot een schooldashboard met alle gegevens en de mogelijkheid om gebruik te maken van beschikbare regelingen. In dit filmpje over het aanvragen van het vignet zie je ook hoe je een account aanmaakt.